چربي گير رستوراني
چربي گير رستوراني جداكننده روغن و آب، از جمله دستگاه ها از تجهيزات تصفيه آب و فاضلاب است كه براي جداسازي مخلوط روغن و آب به اجزاي جداگانه آن ها استفاده مي شود.
انواع مختلفي از جداكننده روغن و آب وجود دارد. هر كدام قابليت تفكيك روغن مختلفي دارند و در صنايع مختلف مورد استفاده قرار مي گيرند. جداكننده هاي آب و روغن يا همان چربي گير رستوراني مي توانند براي تصفيه انواع آلودگي هاي موجود در آب از جمله روغن شناور آزاد، روغن امولسيون، روغن حل شده و مواد جامد معلق طراحي شوند.
چربي گير رستوراني فايبرگلاس از نوعي پلاستيك تقويت شده با استفاده از فيبر شيشه ساخته شده است. الياف ممكن است به طور تصادفي مرتب شوند و سپس در يك ورق صاف شوند يا اينكه مانند يك پارچه بافته شوند. بافت و ماتريس پلاستيكي مي تواند از جنس رزين هاي مختلف باشد.
فايبر گلاس، ارزان تر و انعطاف پذير تر از فيبر كربن است. از نظر وزن نسبت به بسياري از فلزات سبك تر ولي در عين حال قوي تر است، داراي تابش غير مغناطيسي، غير رسانا، شفاف به الكترومغناطيسي است ، مي تواند به شكل هاي پيچيده اي شكل داده شود، و از نظر شيميايي در بسياري از شرايط بي اثر است.
موارد استفاده از فايبر گلاس در صنايع مختلف از جمله تصفيه آب و فاضلاب، هواپيما سازي، قايق سازي، اتومبيل، وان و محوطه حمام، استخر شنا، وان، مخازن سپتيك، مخازن آب، سقف، لوله، روكش مواد فلزي و كست هاي ارتوپدي است. پوشش هاي فايبر گلاس، جلوي نشر بو را مي گيرند كه اين خود مهر تاييدي براي استفاده از آن ها در صنايع تصفيه پساب است.
چربي گير رستوراني
چربي گير رستوراني فايبر گلاس به منظور جداسازي روغن ها و گريس هاي آزاد و پراكنده (و همچنين مقادير ناخالص مواد جامد معلق) از فاضلاب يا جريان هاي فرآيندي طراحي شده است. زماني كه چربي گير فايبرگلاس با طراحي مناسبي انجام شود و بر اساس نياز شركت بهينه شود، هزينه فرآيند براي كارخانه ها بسيار كاهش مي يابد.
چربي گير ها معمولاً اولين مرحله از هر سيستم تصفيه فاضلاب هستند. با اين وجود، در برخي موارد مي توان از دستگاه چربي گير رستوراني يا چربي گير صنعتي به عنوان تجهيزات تصفيه مؤثر “انتهاي لوله” نيز استفاده كرد. يكي از بهترين چربي گير ها، چربي گير هاي فايبر گلاس است كه عموما از روش گرانش نوع همبستگي استفاده مي كند.
قيمت چربي گير رستوراني
قيمت چربي گير رستوراني يا بستگي به عوامل گوناگوني دارد كه از جمله اين عوامل بايد به حجم چربي گير، نوع دفني يا غير دفني بودن آن، ضخامت بدنه و كيفيت مواد اوليه در توليد چربي گير رستوراني اشاره كرد.
قيمت چربي گير رستوراني با در نظر گرفتن تمام عوامل تاثير گذار بر كيفيت چربي گير تعيين ميگردد از اين رو بايد قبل از خريد چربي گير رستوراني به تمام اين عوامل توجه شود.
برچسب: